Logo Skunkfunk Logo Miz Mooz

UW BESTELLING:


0 product(en) - € 0,00
Geen artikelen

Alles over betalen

Betaalmogelijkheden
Je kunt 24 uur, 7 dagen per week bestellen bij Funkybizznizz.nl. Hiervoor kun je gebruik maken van de  volgende betaalmethode: iDeal en vooruitbetaling per bankl. 

Let op dat bij de keuze bank/giro-overschrijving via internetbankieren de betaling 1 dag later pas bij ons binnen is. Voor iDeal geldt dat het bedrag meteen bij ons binnen is.

 

100% veilig betalen
Bij Funkybizznizz.nl bestel je altijd veilig en vertrouwd online.  Zowel het bestelproces als de betalingen lopen via een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer,) verbinding. SSL zorgt voor de encryptie van persoonlijke informatie en zorgt ervoor dat deze informatie niet gestolen kan worden. Het is een protocol dat dient als beveiliging voor het uitwisselen van gegevens op het internet; het is dus een veiligheidsprotocol dat de communicatie versleutelt. Dit betekend dat gegevens altijd beveiligd en versleuteld worden verstuurd en je 100% veilig kunt betalen.

 

 

        iDeal

iDEAL, direct betalen vanuit je bank

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kunt je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Verwerking: direct

  

   Mistercash              

Bancontact/mistercash/Sofortbanking/Directebanking

Voor onze buitenlandse klanten is het mogelijk om het totaal bedrag over te maken via bancontact/mistercash Sofortbanking/Directebanking.

 Verwerking: 1 tot 2 werkdagen

  

   Overboeking       

Overboeking (vooruitbetaling)

Je kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op één van onze rekeningen onder vermelding van het ordernummer.  Nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling geleverd.

 Verwerking: 1 tot 2 werkdagen


Bankgegevens

Rekeninghouder:  Funky Bizznizz
Bankrekening:  NL52RABO 0136045499
Bank: Rabobank

 

Vragen of advies nodig?

Mocht je vragen  hebben over de betaalmethodes neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op
040-2366510. (Dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur).